Projekty srubů

Tvorba projektové dokumentace pro sruby se řídí specifickými pravidly, které je třeba dodržovat proto, aby stavba byla funkční a vyhověla požadavkům jejich obyvatel. Na počátku je vhodné mít představu o zastavěné ploše srubu, počtu místností v přízemí popřípadě v podkroví a samozřejmě také vlastnit pozemek na kterém bude srub povoleno postavit.

STÁHNOUT KNIHU >>>9 Tipů jak postavit srub podle feng-šuej a být zdravý a šťastný vnese do vašeho života více harmonie a pomůže vylepšit vaše domovy a zahrady. Podívejte se na VIDEO co v eBooku najdete a jak udělat správně projekt srubu.

Naše sruby jsou určeny k celoročnímu užívání. Jsme připraveni převést Vaše představy do reality, stavíme sruby všech velikostí od víkendových chat po rodinné rezidence. Nabízíme vám vypracování veškeré projektové dokumentace – územní a stavební řízení, voda, topení, kanalizace a domovní čistírny odpadních vod.

Při zpracování projektu pro srub doporučujeme využít služeb našeho architekta, který ochotně vyhoví vašim představám a přenese je na papír. Kvalitně zpracovaný projekt je důležitým klíčem k úspěšné realizaci celé stavby.

Projektovou dokumentaci navrhneme a zpracujeme formou externí spolupráce s českými autorizovanými architekty. Cena se pohybuje podle rozsahu prací od 35 000,- Kč do 40 000,- Kč.

Kanadská firma R.C.M. CAD Design Drafting Ltd. má ve své nabídce již zpracované projekty srubů všech velikostí a nabízí je k prodeji. Získejte více informací o projektech .

Vyberte si velikost zastavěné plochy, 1 m2 = 10,76 čtverečních stop (square feet) a zvolte druh konstrukce, tedy ručně vyráběné (handcrafted). Ukázka kompletní projektové dokumentace, která je obsažena v ceně je v odkazu "Services" a dále klikněte na "Construction Set of Plan Samples".

Ukázka projektové dokumentace:

Tento srub o velikosti 56 m2 má spojenou kuchyň s jídelnou, ložnici s krbem, koupelnu s WC. Plánek k nahlédnutí zde .